Dit hebben onze klanten ervaren...

Willem van der Meer
8

Een makelaar die duidelijk is en geen dingen mooier maakt dan ze zijn .prettig om te weten waar je aan toe bent.

Anoniem
9

Op allerlei fronten zeer professioneel en meedenkend in de persoonlijke achtergrondsituatie! Dit resulteerde in een snelle en goede verkoop van onze woning!

Dhr. Henk Rostohar
8

Dit is een enthousiaste makelaar die veel voor zijn klanten doet als dat nodig is. Heeft veel kennis van zaken. Contacten waren miniem omdat de woning binnen één dag al was verkocht.

Anoniem
9

Hele fijne begeleiding in de verkoop van de woning nadat mijn man was overleden. Ik heb vanaf dag 1 het gevoel gehad er niet alleen voor te staan.

Teun Koele
9

Mijn inziens kan er met de fotograaf nog wel wat winst worden behaald. Want als ik de foto s bekijkt vind ik met name de kussens in de bank een beetje rommelig. Mischien een puntje voor de vogende keer. Voor de rest is alles prima geregld.

Anoniem
9

Het contact met Herold Post, onze makelaar, was heel goed. Hij heeft waargemaakt wat hij in het begin zei hierover. We zijn hem dankbaar voor alle hulp, zelfs nog bij de aankoop van onze volgende woning. Herold, je was geweldig!

Dhr. S. Hoekerd
9

Herold is een topper! Huis is snel verkocht, We zijn goed geholpen. Wij zouden keizer de volgende keer weer nemen!

Anoniem
10

Top ervaring, overgestapt van een passieve makelaar naar Herold de zeer actieve makelaar! Hij heeft verstand van zaken, maakt geen mooie praatjes, doet wat hij zegt.

Wendy van den Hoek
10

Geweldige makelaar! Herold geeft je een goed gevoel, is eerlijk, professioneel en duidelijk! Absoluut een makelaar die ik iedereen zal aanraden!!!

Anoniem
9

Alles wat in de advertentietekst stond, heeft Herold waargemaakt! Wij zijn zeer tevreden over de efficiënt verlopen verkoop.

Dhr. E. Brem
9

Persoonlijke manier van omgang, doen daad bij woord. Snel met aanlevering van foto's, brochure etc., staat 24 uur per dag klaar voor de klant. Belt na een huisbezoek direct op voor een korte terugkoppeling, zeer prettig. Geen vraag is te gek en men neemt de tijd voor je zowel rondom zaken voor het kopen of het verkopen van je huis. Beiden gepassioneerd, veel kennis en kunde. Bij vlagen sneller dan de wind, whawha.

de Wit - van der Weide
8

voelt goed

Jan
10

Wij kennen Herold al langer. Dat klikt goed. Spontaan, joviaal en eerlijk. Maar ook to-the-point en zakelijk als het nodig is. Verbeterpunt......?? Geen idee

Dhr. H.H. Eijbrink (gerichte aankoop)
8

Het contact met de makelaar is goed verlopen. Afspraken worden nagekomen en snelle korte lijntjes. Dit werkt prettig samen.

Ries de Vries
9

Deze makelaar kent de markt al 12 jaar en heeft zorgt voor een goede presentatie

Anoniem
9

Alles goed, vlot en duidelijk verlopen. Duidelijke afspraken en helder contact. Zeer aan te raden makelaar.

Harold Eijbrink
8

We hebben plezierig contact met Herold en Margot. Vlotte afhandeling van zaken, korte lijntje, snelle service. Aanrader!

Anoniem
10

Herold was lekker eerlijk met zijn advies, goed bereikbaar middels korte lijntjes en stelt je goed op je gemak. Aanrader!

Dhr. M. Hulleman
9

Heel prettig contact gehad met Herold. Altijd duidelijk en correct komt zijn afspraken na. Is ook altijd te bereiken en stopt veel tijd en energie in zijn werk. Zal Herold zeker aanbevelen echt een topper ud83dudc4cud83dudc4dud83dudc4d Jolanda en Muus Hulleman

Dhr. Adrianus ten Haaft
9

Wij hebben het contact met Herold Post als zeer prettig ervaren. Hij heeft kennis van zaken is zeer vriendelijk en betrokken.Zeker een aanrader. Ook de ontvangst op kantoor bij Margot was erg vriendelijk.

Dhr. Beekman
9

Goede balans tussen persoonlijke en zakelijke benadering. In het hele proces van professionele presentatie van het huis tot aan de onderhandelingsfase goede dienstverlening.

Herman Hamer
10

Prima makelaar( en kantoor) , vriendelijk , kennis van zaken .

Chantal Schoonhoven
10

Super snel geholpen en goede service! Erg blij mee

Elleke Colij
10

Een makelaar bij wie je direct vertrouwen krijgt. Hij straalt plezier in zijn werk uit. En is eerlijk en realistisch.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar is uitstekend. Altijd bereikbaar of geeft zo snel mogelijk reactie. Laagdrempelig en prettig in de omgang.

Wolter van Dijk
8

Wat ons over de streep haalde om voor Keizer Garantie Makelaars te kiezen is de vertrouwenwekkende menselijke benadering door de makelaar. Tot nog toe hebben we nog geen spijt van onze keuze, integendeel.

Mevr. Kalf
9

Deskundig en zeer prettig geholpen nemen alle tijd voor je maakt niet uit met wat voor een vraag je komt. Herold heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

Mevr. jacqueline
9

Hele fijne makelaar Denkt goed met je mee stemt alles met jou alf. Eerlijk en betrouwbaar Harold veel succes verder

Anoniem
9

Contact was prima, werkt enthousiast, optimist, altijd snel terug koppelen. Aanpassing bord: na verkoop niet erg duidelijk verkocht.

Anoniem
9

Prettig contact met de makelaar. Duidelijk en geen addertjes onder het gras. Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen!

Anoniem
10

De verwachting is waargemaakt. H. is top! Goede uitleg, gaf ons de juiste ruimte om na te denken en zelf te beslissen over hoe en wat m.b.t. de verkoop. Ook S. heeft prima werk geleverd toen we nog op ons vakantieadres waren. Gewoon fijne mensen die geen 'verkopers mentaliteit' hebben, maar in het belang van de verkoper handelen. Echt een aanrader!

Anoniem
10

Het contact verliep snel en duidelijk! Als er iets was hoorden we dat direct! Zeer positief ! Via een whatsappgroep , waar mijn man en ik en de makelaar in zaten, werden we snel op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen enz.

Rene Post
8

Tot nu toe loopt alles keurig volgens afspraak en er wordt meegedacht

10

Fijne professionele samenwerking. Waar we alleen onze wensen hoeven aan te geven, en dat er niet iets gebeurd wat we niet willen.

Dhr. gerrit van oene
9

niks anders dan positief begeleiding,deskundigheid ,informatief kon niet beter hiervoor nog onze hartelijke dank

Mevr. Velde
8

Mijn ervaring met herold was prima. Hij stond altijd voor mij klaar. Ik denk dat hij weleens gek werd van mijn gezeur. Maar hij heeft er nooit iets van gezegd. Hij had altijd een goed humeur. Iemand die houd van zijn vak! Groetjes Yolanda

Miranda Beerendonk
10

Vanaf het eerste contact tot nu de woning op funda staat, heb ik het idee dat ik het niet alleen hoef te doen. Er staat iemand naast mij die met verstand van zaken mij ontzorgt. De verkoop van de woning is voor mij persoonlijk een emotioneel proces en dan is het heel erg prettig dat iemand mee denkt en mij het vertrouwen geeft dat het goed komt.

Jan van der Kaaij
9

Gevoel dat je huis in goede handen is.

Drienie van Oene
9

Kennis van zaken, vriendelijkheid, toegankelijkheid, openheid. Met deze gegevens konden ik, mijn broer en schoonzus alles ik handen leggen bij Herold van Keizer Garantiemakelaar.

Gerrit van Oene
9

tot nu toe gaat het prima zo presentatie,contact,vlotheid houden zo

Gerjon Eghuizen
9

Herold Post komt mij zeer vertrouwkijk over en weet waar hij over praat en houd met de klant goed contact en weet van aanpakken.

Anoniem
9

vol lof van begin van verkoop en het verdere verloop en een super uitleg overal als wij met vragen zaten een telefoontje en er was weer een antwoord. Alles heel goed geregeld.

Anoniem
9

Een makelaar die prettig in de omgang is en verstand van zaken heeft. Communicatie is duidelijk en de service is uitstekend.

Bouke Schaafsma
10

Helemaal prima.

Erven Eijkelboom
7

Wij vinden herold betrouwbaar over komen.hopelijk stelt hij ons niet teleur!

Theo Reuvers
10

super goede begeleiding en mooie presentatie op funda tot nu toe vol lof.

Alex uit de Bulten
10

Dit is de tweede keer dat we Herold als makelaar hebben. Wij zijn zeer tevreden!

wilbert Eijlander
9

Een professionele makelaar die verstand heeft van zaken en ook nog eens prettig in omgang is.

Harmpje van Oene
10

Herold is een goede makelaar vriendelijk en netjes spreek de taal van de mens

Anoniem
9

Makelaar Herold Post tweede keer ook gevraagd voor de andere woning, iemand die niet voor 100% maar zich voor 200% inzet, zou ik zeker aanbevelen bij andere verkopers door zijn omgang en inzet, gaat echt volledig voor zijn klanten

Terug
Recent bekeken